Reserveer nu bij B&B L'Angelot

De tarieven staan onder dit formulier. U kan het ook gebruiken om extra informatie te vragen, bijv. over de kadobon of de fotografietocht.Tarieven voor een tweepersoonskamer

Tijdens seizoen: (mei t/m oktober) € 100/nacht.  (minimum verblijf in juli/aug: 3 nachten)

Buiten seizoen:  € 80/nacht.


Per extra persoon op de kamer: + € 25/nacht  (vanaf 4 jaar), t/m 3 jaar: + € 10/nacht.

Korting voor één persoon in een kamer: - € 10/nacht.


De prijzen zijn inclusief: uitgebreid ontbijt, bedlinnen en handdoeken, gebruik zwembad (afhankelijk van het weer) en verblijfsbelasting. Gelieve zwembadhanddoeken zelf te voorzien.

Terwille van uw privacy wordt de kamer niet dagelijks gepoetst, wel legen we de prullenbakken. Handdoeken en lakens worden om de 4 dagen vervangen.

Bevestiging

Na ontvangst van de reserveringsaanvraag ontvang je een bevestiging. Hierin vermelden wij het bankrekeningnummer waarop 50% van het boekingsbedrag per kamer dient te worden gestort. Na overschrijving is je reservering definitief. Gelieve het restantbedrag contant te betalen bij aankomst in Antraïgues.

Annuleren

Annuleren kan tot 1 maand voor de boekingsperiode. Het reeds ontvangen voorschot wordt dan teruggestort met aftrek van € 25 annuleringskosten. Bij annulatie tijdens het verblijf blijft het volledige bedrag betaalbaar.