Fotograferen in de Ardèche met L'Angelot

L'Angelot biedt een arrangement aan om met Fons te fotograferen in de Ardèche:

"De Eéndaagse Fotografie Tour"

Hiervoor kan iedereen inschrijven. Je hoeft daarvoor niet te logeren bij L'Angelot. De prijs is 50,00 euro p.p. 

We zijn altijd met een klein groepje: min 2 en max 4 personen. Samen met Fons die fungeert als raadgevend fotograaf, gids en chauffeur passen we ruim in onze wagen. Afhankelijk van het weer en het seizoen kiezen we in samenspraak met de deelnemers enkele interessante locaties. Natuurlijk proberen we zo min mogelijk kilometers te rijden en zoveel mogelijk tijd te besteden aan de fotografie.

Startpunt is doorgaans onze B&B "L'Angelot", op 2 min. van Antraigues-sur-Volane waar u veilig uw auto kan parkeren.  In de jeep van Fons touren we door de omgeving en we eindigen de dag bij L'Angelot voor het bekijken en nabespreken van de resultaten. Fons kent talloze leuke plekken, weet op welk tijdstip we waar dienen te zijn ivm met de stand van de zon en hij heeft ook diverse boeiende binnenlocaties waar we naartoe gaan als het weer niet meezit.

Hij heeft een ruime ervaring als fotograaf en deelt die kennis en kunde graag. Je zal er zeker veel van opsteken maar het voornaamste doel is om thuis te komen met bijzondere foto's van een bijzondere streek.  Omdat we hier al jaren wonen hebben we toegang tot plaatsen waar je normaal niet komt en daarin zit'm o.a. de toegevoegde waarde van deze fotodagtocht.

Wanneer je belangstelling hebt kan je ons mailen, bellen of het info/reserveringsformulier van deze site gebruiken.