Relaxen bij en rondom L'Angelot

L'Angelot is een heerlijke plek om je te ontspannen. Natuurlijk is daar op de eerste plaats het zwembad. Het ligt op ca 50 meter van het huis en je vindt er ruim zon en (belangrijk) schaduw. Omdat we slechts 3 kamers verhuren is het er altijd rustig, meestal ben je alleen aan het zwembad.

een zalig zwembad bij bnb langelot

Einde dag ontmoeten de gasten elkaar. Nieuwe gasten die net zijn aangekomen en anderen die terugkeren van een tochtje door de Ardèche of die naar boven komen wandelen van het zwembad.

Onder het genot van een glas wijn geniet men van de laatste zonnestralen en van elkaars verhalen. Tips worden uitgewisseld en plannen gemaakt voor de  komende dag. Soms kookt Ilse en dan treffen we elkaar op het achterterras voor het diner. Andere avonden stoken we de barbecue...

Het zijn sfeervolle avonden waarbij gasten van allerlei nationaliteiten elkaar leren kennen aan de lange tafel op ons achterterras. Soms is het een babylonische spraakverwarring wanneer Frans/Duits/Engels/Nederlands door elkaar wordt gesproken maar we komen er altijd uit en er wordt heel wat afgelachen.

De volgende dag is de rust teruggekeerd...

De wandelpaden rondom ons blijken echter een grote aantrekkingskracht te hebben op de gasten die zich graag ontspannen door op deze wijze de uitdaging aan te gaan met de natuur.

Maar er is niets heerlijker dan de vermoeide voeten te laten rusten op een mooi plekje op de rotsen en daar de meegebrachte picknick te verorberen. Om na thuiskomst die voetjes te laten afkoelen bij L'Angelot...