Welkom bij B&B L'Angelot in de zonnige Ardèche

B&B L'Angelot in de Ardèche, de ideale chambres d'hôtes  wanneer je tijdens de vakantie in Zuid-Frankrijk belangstelling hebt voor "Cultuur & Natuur". Bovendien logeer je in onze Bed and Breakfast bij Belgen (Ilse) én Nederlanders (Fons) die graag hun Franse ervaringen delen. Het culturele patrimonium van de Ardèche is veelzijdig en boeiend en de natuur is spectaculair. Maar ook de sportieve gast zal zich bij ons thuisvoelen: we bevinden ons in een machtig mooi fietsgebied en talloze wandelroutes starten vanaf het huis. Maar bovenal zijn we 'the place to be' om je heerlijk te ontspannen... Niet enkel met taalgenoten: ook veel Fransen, Duitsers en Engelsen vinden de weg naar B&B L'Angelot!

Welkom dus bij B&B L'Angelot: een gezellig oud stenen Ardèchois huis, schitterend gelegen tegen een heuvel met panoramisch uitzicht op het middeleeuwse dorp Antraigues-sur-Volane. B&B L'Angelot ligt op wandelafstand (15 min.) van dit levendige dorp waar je enkele restaurants, bakker, kruidenier en gezellige terrassen vindt.

Op ca 50 meter van het huis bevindt zich het grote zwembad (15 x 5 m.) waar u...

...zich doorgaans waant in uw privé zwembad.  Bent u op zoek naar de gezelligheid van stad en dorp maar wilt u ook genieten van rust, ruimte, comfort en een geweldige natuur... Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Welkom dus in de Ardèche bij:

Ilse en Fons

Wij wonen sinds 2003 in de Ardèche en hebben ons hart verloren in dit ongerepte stukje van de wereld. Voordat we naar Zuid-Frankrijk kwamen reisden we een jaar door tien landen en ook nu vliegen we er nog regelmatig tussenuit. Muziek, dans, theater, opera hebben onze warme belangstelling en we duiken graag in een goed boek. De art cinema in Aubenas bezoeken we wekelijks, voorzover het werk in en rond het huis het toelaten. Graag delen wij onze Franse en andere ervaringen met u. L'Angelot ademt de sfeer van onze buitenlandse reizen maar we hebben getracht om het karakter van de 17e eeuwse hoeve te bewaren. We bieden niet alleen drie smaakvol ingerichte gastenkamers en een authentiek natuurstenen huis maar vooral:

Convivialité!

tarieven, info & reservering


De Fotografie ...

Fotografie is een van Fons' activiteiten. Hij organiseert eendaagse fototrips en fotografievakanties. Zie: fotograferen bij L'Angelot. Als voorproefje kan je alvast een kijkje nemen op onze fotografiesite.


Enkele Praktische Wenken

Toepie & Toepy zijn niet zo gesteld op andere huisdieren maar heel lief voor de gasten;-)

Vanwege de natuurstenen trappen is onze B&B minder geschikt voor hen die slecht ter been zijn en voor kleine kinderen.

Gratis WiFi is aanwezig.

Uw wagen kan u parkeren op het domein in de schaduw van de kastanjebomen.

De afgesloten garage is een veilige plaats voor het stallen van fietsen en motoren of voor uw oldtimer.

We aanvaarden geen credit cards, er is een bankautomaat in het dorp.

Tijdstip van aankomst vanaf 17:00 uur. Graag een seintje indien u verwacht vroeger te arriveren, dan zorgen we dat we er zijn om je te verwelkomen! Vertrek voor 10:30 uur.

Bij L'Angelot zijn we flexibel: je kan elke dag van de week aankomen of vertrekken. In juli/aug is het minimum verblijf 3 nachten.

De foto's op deze site zijn (bijna) allemaal van onszelf, geen probleem als je ze wil copy/pasten voor andere doelen, veel plezier en succes ermee.

À bientôt chez L'Angelot!

Ilse & Fons

Het huis, ooit een kastanjeboerderij

tarieven, info, reserveren

(laatste update: 12 oktober 2017)