backup home

Welkom in de Ardèche, welkom bij Ilse & Fons

Wanneer tijdens je vakantie "cultuur & natuur" hoog op het verlanglijstje staan dan is L'Angelot een ideale uitvalsbasis. Het culturele patrimonium van de Ardèche is veelzijdig en boeiend en de natuur is spectaculair. Ook de actief aangelegde gast zal zich bij ons thuisvoelen: we bevinden ons in een machtig mooi fietsgebied en talloze wandelroutes starten vanaf het huis. Maar bovenal zijn we the place to be om je heerlijk te ontspannen...

Welkom dus bij L'Angelot: een gezellig oud stenen Ardèchois huis (uiterst rechts op de foto). Schitterend gelegen tegen een heuvel met panoramisch uitzicht op het middeleeuwse dorp Antraigues-sur-Volane. Op wandelafstand (15 min.) van dit levendige dorp met een vijftal uitstekende restaurants.

Op ca 100 meter van het huis bevindt zich het rustig gelegen zwembad (15 x 5 meter) waar u zich doorgaans waant in uw privé zwembad.

Wanneer u op zoek bent naar de gezelligheid van stad en dorp maar ook wilt genieten van

rust, ruimte, comfort en een geweldige natuur...

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wat mag u verwachten?

Een hartelijk welkom door de uitbaters:

Ilse en Fons

Zij wonen sinds 2003 in de Ardèche en hebben hun hart verloren in dit ongerepte stukje van de wereld. Graag delen zij hun ervaringen met u.

Een 17e eeuwse hoeve, drie smaakvol ingerichte gastenkamers...

L'Angelot, mooie oude natuurstenen maar vooral: convivialité:

alors...

à bientôt?!

tarieven, info & reservering

De Fotografie ...

Fotografie is een van Fons' activiteiten. Hij organiseert eendaagse fototrips. Zie: fotograferen bij L'Angelot. Als voorproefje hebben we veel foto's van de Ardèche geplaatst op: www.ardeche-images.com

Rust...

L'Angelot richt zich vooral op hen die op zoek zijn naar rust, natuur en cultuur. We zijn geen 'vakantiecentrum' waar kinderen rondhollen.

Vanwege de natuurstenen trappen is onze B&B wellicht minder geschikt voor hen die slecht ter been zijn...

en...

van mijnheer Grijs mag je geen huisdier meenemen;)

Een reserveringsaanvraag is mogelijk via het formulier op deze site.

We accepteren geen credit cards, er is een bankautomaat in het dorp. Tijdstip van aankomst vanaf 17:00 uur. Graag een seintje indien u verwacht vroeger te arriveren, dan zorgen we dat we er zijn om je te verwelkomen! Vertrek voor 10:30 uur.

Bij L'Angelot zijn we flexibel: je kan elke dag van de week aankomen of vertrekken. En we zijn het hele jaar open!

A bientôt chez L'Angelot!

Ilse & Fons

(laatste update: 30 januari 2015)